Emirdağ Ziraat Odası

Emirdağ Ziraat Odası > Sosyal Tesisler

Sosyal Tesisler

a    Emirdağ Ziraat Odası 1964 yılda kurulmuş ve kurulduğu günden bu yana, Emirdağ Çiftçisine her konuda hizmet vermeye çalışmıştır. Odamız son yıllarda büyük atılımlar içerisine girmiş ve hizmet alanını genişletmiştir. Bu hizmetlerin en önemlisi odamızın 40. kuruluş yılına yetiştirilen Emirdağ Ziraat odası Hizmet Binası ve Sosyal Tesisleri’dir. 400 metrekare arsa üzerine inşa edilmiş beş katlı yapımızda idari bina, arşiv deposu ve satış deposu kısımlarının dışında ülkemizde bir ilk olan sosyal tesislerimiz de mevcuttur.

Emirdağ Ziraat Odası olarak çiftçilerimizin birçok konuda ihtiyaçlarını karşılamayı amaç edinmekle beraber aynı zamanda sosyal aktivitelerini ve bu konudaki ihtiyaçlarını da karşılamayı amaç edinmekle beraber aynı zamanda sosyal aktivitelerini ve bu konudaki ihtiyaçlarını da karşılamak maksadıyla bu tesisler hizmete sunulmuştur.

Bu tesisler içerisinde 200 kişilik lüks bir restaurant, 24 saat sıcak sulu, telefonlu, televizyonlu ve rahat bir konaklama için her türlü donanıma sahip 30 yataklı misafirhane ile çiftçilerimizin hoşça vakit geçirebileceği çiftçi kulubü bulunmaktadır.

Şu ana kadar çiftçilerimiz şehre geldiklerinde topluca bulunabilecekleri ve çeşitli ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir adresleri yoktu. Tesislerimiz çiftçilerimizin şehirdeki adresleri olarak en uygun ve kaliteli bir şekilde donatılmış olup çiftçilerimizin adeta şehirdeki evi haline gelmiştir.
  Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi köylü milletin efendisidir sözünden hareketle köylülerimizin her şeyin en iyisine layık olduğuna inanıyoruz.Ve bunun için gerekli her türlü hizmeti çiftçilerimize sunmaya çalışıyoruz.

İşletmesi tamamıyla odamız tarafından yapılan bu tesislerde 16 personelimiz ile başta çitçilerimiz ve çitçi yakınlarımız olmak üzere tüm Emirdağımız’ a ve konuklarımıza üstün hizmet anlayışını sunmaktayız.

Bu tesisleri işletirken odamızın en çok dikkat ettiği hususlar; temizlik, disiplin, kalite ve uygun fiyattır. Bu nedenle ilçemize gelen misafirlerimiz tesislerimizden gayet memnun şekilde ayrılmaktadı