Emirdağ Ziraat Odası > Haberler > AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ VE EMİRDAĞ BELEDİYE BAŞKANIN'DAN EMİRDAĞ ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sayın Ali ÖZKAYA ve Emirdağ Belediye Başkanı Sayın Serkan KOYUNCU Yönetim Kurulu Başkanımız Öztürk KÖYCÜ ‘ yü makamında ziyaret ettiler. Başkan KÖYCÜ; Sayın ÖZKAYA ve Sayın KOYUNCU ile tarımda ki sorunlar ve çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Başkan KÖYCÜ Emirdağ Ziraat Odası Başkanımız Öztürk KÖYCÜ, Sayın ÖZKAYA ve Sayın KOYUNCU ‘ya yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini belirterek kendilerine teşekkür etti.