Emirdağ Ziraat Odası

ZOBİS
Emirdağ Ziraat Odası > Haberler > EMİRDAĞ ZİRAAT ODASI BAŞKANI ÖZTÜRK KÖYCÜ DOĞUŞ ŞEKER A.Ş. ' Yİ ZİYARET ETTİ.

EMİRDAĞ ZİRAAT ODASI BAŞKANI ÖZTÜRK KÖYCÜ DOĞUŞ ŞEKER A.Ş. ' Yİ ZİYARET ETTİ.

Emirdağ Ziraat Odası Başkanı Öztürk KÖYCÜ Doğuş Şeker A.Ş. Fabrika Müdürü Burak KARAASLAN ile 17.09.2020 tarihinde bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede 2020 yılı Pancar teslim döneminin sorunsuz geçmesi ve Pancar Üreticilerimizin daha önce ki yıllarda yaşadıkları sorunları yaşamamaları adına görüşlerini bildirdi. Başkan KÖYCÜ yaptığı açıklamada ; “ Şeker Pancarı üreticilerimizin haklarını göreve geldiğimiz günden beri savunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda elimizi taşın altına koyarak pancar üreticilerimizin şeker ve fire de sorunsuz bir teslim dönemi geçirmeleri adına odamız bünyesinde istihdam edilmek üzere gözlemci olarak 2 adet personel görevlendirerek şeffaf bir teslim tesellüm dönemi tamamlanması için Emirdağ Ziraat Odası olarak elimizden geleni yapacağız. “ dedi. Son olarak 2020 kampanya döneminin şeker pancarı üreticilerimize hayırlı uğurlu olmasını ve kazasız bir şekilde bitirilmesi temennisinde bulundu.