Emirdağ Ziraat Odası > Haberler > Emirdağ Kaymakamımız Sayın Osman Bilici, Emirdağ Ziraat Odası Başkanlığını Ziyaret Etti.

Kaymakam Osman Bilici, 15.09.2020 tarihinde STK ‘ lara yönelik gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında odamıza ziyarette bulundu.
Sayın Bilici’yi ziyareti sırasında Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk KÖYCÜ ve Yönetim Kurulu üyelerimiz karşıladı. Ziyarette Oda Yönetim Kurulu Başkanımız KÖYCÜ Oda çalışma faaliyetleri ve ilçemiz tarımsal faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Kaymakamımız Osman Bilici Odamız idari binaları, ilaç ve gübre satış bayimizi, misafirhanemizi ve toplantı salonumuzu gezerek bilgiler edindi.
Kaymakam Bilici, Emirdağ Ziraat Odası Başkanı Öztürk KÖYCÜ ‘ ye Yönetim Kurulu üyelerine yaptıkları hizmetler için teşekkür ederek bundan sonra ki çalışmalarında başarılar diledi.