Emirdağ Ziraat Odası

ZOBİS
Emirdağ Ziraat Odası > Haberler > DOĞUŞ ŞEKER A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALPASLAN KARAKAN’DAN BAŞKAN ÖZTÜRK KÖYCÜ’YE ZİYARET

Doğuş Şeker A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan KARAKAN, Alpaslan KARAKAN ‘ ın yeğeni Güçlü KARAKAN, Doğuş Şeker A.Ş. Ziraat Müdürü Mehmet ÜNLÜ Emirdağ Ziraat Odası Başkanı Öztürk KÖYCÜ ‘ yü makamında ziyaret ettiler.
Doğuş Şeker A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan KARAKAN, Başkan KÖYCÜ ' ye yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, kendisine başarılar diledi. Şeker Pancarı üreticilerinin sorunlarını dile getiren Başkan Öztürk KÖYCÜ sorunların çözümü noktasında gerekli hassasiyeti gösterecekleri için Doğuş Şeker A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan KARAKAN ve ekibine Emirdağ Çiftçileri adına Teşekkür Etti.