Emirdağ Ziraat Odası > Haberler > ODAMIZ 500 PANCAR ÇİFTÇİSİNİ BİR ARAYA GETİRDİ.

ODAMIZ 500 PANCAR ÇİFTÇİSİNİ BİR ARAYA GETİRDİ.

Yaklaşık 500 Pancar Çiftçisi Başkanımız Öztürk KÖYCÜ ' nün çağrısı üzerine Emirdağ Ziraat Odası çatısı altında buluştu.

Yaklaşık 500 Pancar Çiftçisi Başkanımız Öztürk KÖYCÜ ' nün çağrısı üzerine Ziraat Odası çatısı altında buluştu.
Başkanımız yaklaşık 6 gündür Ziraat Odası ile Şeker fabrikamız arasındaki görüşmeleri çiftçilerine anlattı. Yapılan iyileştirmeleri değişiklikleri ve temennilerini anlattı. Birlik olmanın kendisini çok gururlandırdığını söyleyen Başkanımız tüm çiftçilere ayrı ayrı teşekkür etti.Pancar Çiftçilerimiz Ziraat Odamız öncülüğünde dert, sıkıntı ve taleplerini Doğuş Şeker A.Ş. Ziraat Müdürü Sayın Mehmet ÜNLÜ beye anlattı. Kendisi de bir çiftçi çocuğu olan Müdürümüz mütevazılığı ile kızgın ve kırgın olan çiftçilerimizin gönlünü almayı bu toplantıda başardı.

Tüm çiftçilerimize ekmeklerine sahip çıktıkları için Emirdağ Ziraat Odası olarak Minnettarız ve Gururluyuz.