Emirdağ Ziraat Odası > Haberler > PANCAR FABRİKALARI YÖNETİCİLERİNDEN BAŞKANIMIZ ÖZTÜRK KÖYCÜ ' YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Türkiye Şeker Fabrikaları Grup Müdürü Osman ERMİŞ, Susurluk Ziraat Müdürü Akif ULUKAYA, Eskişehir Ziraat Müdürü Ahmet OLMAK, Mustafakemalpaşa Bölge Şefi Raif ÇAKIR, Yenişehir Bölge Şefi Ali ERTAŞ Emirdağ Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk KÖYCÜ ' yü makamında ziyaret ettiler.
Ziyaret sırasında Şeker Pancarı çiftçilerimizin sorunlarını ve temennilerini en üst düzeyde başkanımız Öztürk KÖYCÜ tarafından iletildi. Başkanımız Öztürk KÖYCÜ yaptığı konuşmada; " Bizi ziyaret ederek onurlandıran ve dertlerimizi dinleyen müdürlerimize Emirdağ Ziraat Odası adına teşekkür ediyorum." dedi.