Emirdağ Ziraat Odası > Haberler > PANCAR ÜRETİCİSİ ÇİFTÇİLERİMİZİN İSTEDİKLERİ SONUÇLAR ELDE EDİLMİŞTİR.

PANCAR ÜRETİCİSİ ÇİFTÇİLERİMİZİN İSTEDİKLERİ SONUÇLAR ELDE EDİLMİŞTİR.

EMİRDAĞ ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI VE AFYON PANCAR EKİCİLERİ KOOPERATİFİ OLARAK 2020 YILI KAMPANYA DÖNEMİ İÇİN PANCAR ÜRETİCİSİ ÇİFTÇİLERİMİZDEN ALINAN DESTEKLE, ONLARIN SESİ OLARAK HAKLARI SONUNA KADAR SAVUNULMUŞ VE İSTEDİKLERİ SONUÇ ELDE EDİLMİŞTİR
Pancar üreticilerimizin sorunlarının çözümü için yapmış olduğumuz toplantılarda sona gelindi. Toplantıya Pancar Üreticisi Grup Başkanlarından oluşan Komisyon Emirdağ Ziraat Odası Başkanlığı Lokal bölümünde Emirdağ Ziraat Odası Başkanı Öztürk KÖYCÜ, Afyon Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Abdil TIKIR, Afyon Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü BALIK, Çeltik Ziraat Odası Başkanı Hasan KOCA Ve Doğuş Şeker A.Ş. Fabrika Müdürü Burak KARAASLAN, Ziraat Müdürü Aziz Doğuş ARDA katılımı sağlamıştır. Pancar Üreticisi Grup Başkanları olarak 30.01.2020 tarihinde 2.istişare toplantısında oy birliği ile almış oldukları sorun ve talepleri içeren kararları Doğuş Şeker A.Ş. değerlendirmiştir. 04.02.2020 tarihinde Salı günü yapılan son toplantı çiftçilerimizin lehine sonuçlanmış olup 2020 yılı kampanya dönemi için çiftçilerimize verilen sözlerin sözleşmede yer alarak taahhüte çıkılacağı sözü alınmıştır.