Emirdağ Ziraat Odası > Haberler > ŞEKER PANCARI ÜRETEN DOĞUŞ ŞEKER A.Ş.'DEN BAŞKAN ÖZTÜRK KÖYCÜ' YE ZİYARET

ŞEKER PANCARI ÜRETEN DOĞUŞ ŞEKER A.Ş.'DEN BAŞKAN ÖZTÜRK KÖYCÜ' YE ZİYARET

İlçemizde 1040 üretici ile Şeker Pancarı üreten Doğuş Şeker A.Ş. ' nin Ziraat Müdürü ve Bölge Müdürü Başkan Öztürk KÖYCÜ ' yü ziyaret etti. Daha önce Şeker Pancarı Üreticisi çiftçilerimizin sorunlarını dile getiren Başkan Öztürk KÖYCÜ Doğuş Şeker A.Ş. ' nin Ziraat Müdürü Sayın Mehmet ÜNLÜ ' ye sorunların çözülmesi hususunda 10.02.2019 Pazar günü yapılacak toplantıyla Şeker Pancarı üreten çiftçilerimizle görüş alışverişinde bulunacaklarını belirtti.Doğuş Şeker A.Ş.' nin Ziraat Müdürü Mehmet ÜNLÜ 'de bu toplantıya katılım sağlayacaklarını Problemleri hep beraber çözeceklerini ve gayet güzel yürütülen müzakere sürecini olumlu bir şekilde sonuca kavuşturulacağını söyledi.